WORKSHOP HELP MET CRANIOSACRAAL

Workshop help met craniosacraal

 

Een workshop waarin je leert iemand te helpen met technieken uit de craniosacraal therapie.

 

Soms zijn er momenten dat je een familielid of vriend zou willen helpen. Iemand heeft pijn, spanning, stress of onrust. Met een aantal simpele technieken uit de craniosacraal therapie zou je kunnen zorgen voor verlichting.

 

In een middag en een aansluitende avond kun je enkele technieken leren. Je krijgt allereerst een uitleg over de basis van de craniosacraal therapie en de werking van het bindweefsel in het lichaam. Daarna gaan we bezig met het leren van de technieken. Er is veel aandacht voor het leren van de juiste dosering. Ook zijn de intentie en de aandacht waarmee je de technieken uitvoert van wezenlijk belang.

 

Om de technieken te leren moet je ze in de praktijk oefenen. Daarom wordt er de hele workshop geoefend op elkaar. De deelnemers zullen afwisselend (gekleed) op de oefenbank liggen of helper zijn.

 

De workshop heeft maximaal 8 deelnemers.

 

Kosten per persoon: 55 euro.

Plaats: Zwolle (Zuid), Stockmeesterslaan 1 8014 GM

Datum: vrijdag 22 april van 14.00 uur tot 21.00 uur. ( Pauze van 17.00 tot 18.00. Er is dan een maaltijd met soep en brood).

Voor koffie en thee in de pauzes wordt gezorgd.

 

NB. De cursus is nadrukkelijk GEEN vorm van therapie. Er worden slechts een klein aantal technieken aangereikt, waarmee je mensen met lichte klachten kan steunen of helpen. Als je langdurige- of hevige klachten hebt en wilt kennismaken met craniosacraal therapie, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een open avond, die 2x per jaar wordt gehouden in Zwolle en in Kampen. Zie hiervoor de Agenda. Of je kunt je voor een individuele behandeling aanmelden.

 

Aanmelden: je kunt een plaats in de workshop reserveren door je via de mail (info@dezevenderichting.nl) aan te melden.

 

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

www.dezevenderichting.nl Copyright © All Rights Reserved