Verwijzing, kosten en vergoeding

Verwijzing, kosten, vergoeding en lidmaatschapsnummers


Voor een consult en/of behandeling heb je in mijn praktijk geen verwijzing van huisarts of specialist nodig. Wel raad

ik aan de huisarts te informeren dat je bij mij in behandeling bent. Dat is echter niet verplicht. Als je in behandeling

bent bij andere therapeuten of specialisten, is het goed met hen te overleggen of je de behandeling tegelijkertijd

met mijn behandeling kunt doen. Een behandeling van een uur kost 80 euro.

BIJ AFZEGGEN BINNEN 24 UUR VOOR EEN AFSPRAAK, OF BIJ NIET VERSCHIJNEN OP EEN AFSPRAAK WORDEN ER KOSTEN IN REKENING GEBRACHT.

 

Mijn behandelingen worden meestal gedeeltelijk of geheel vergoed door vele verzekeringen. Dit is afhankelijk van bij welke maatschappij je verzekerd bent en welke polis je hebt. Voor jouw persoonlijke situatie kun je in je polis kijken, of informeren bij je verzekering.


De vergoeding vindt plaats op basis van mijn lidmaatschap van het RCN (Register CranioSacraal therapie Nederland). Door dit lidmaatschap is er (gedeeltelijke) vergoeding door vele zorgverzekeraars mogelijk. Kijk voor meer informatie op  www.register-rcn.nl.


NB. Mijn therapie valt voor de verzekeringen onder de aanvullende verzekeringen. DAARDOOR IS HET EIGEN RISICO NIET VAN TOEPASSING.  Met andere woorden: je bent het eigen risico niet kwijt als je mijn behandelingen declareert bij je ziekenfonds.


 

Lidmaatschapsnummers


Kamer van Koophandel - 08207812

AGB - 90(0)15127 en 90030725

RCN - r0098

RBCZ - 174147R

 

www.dezevenderichting.nl Copyright © All Rights Reserved